Teszt

Ingyenes.. ..csak azért, hogy bebizonyítsam működik.  ..és most könnyebb kvalifikálni, mint korábban bármikor..

Kitalálom

Képtelen Vagy Betartani A Diétát, Ezért Nem Sikerül Lefogynod

 

Tóth József

Újszilvás, 2768

 

2020.12.29

Kedves Barát!

 

Íme a sikertelen diéta receptje:

 1. Elérsz egy pontot, amit már nem tudsz tolerálni. Lehet, hogy megláttad magad egy fényképen.  Lehet, hogy valaki gonosz megjegyzést tett az alakodra. A lényeg, hogy nem bírod tovább és elkezdesz fogyókúrázni.
 2. Sikerül is leadnod egy keveset. Elszánt vagy és haladsz.  Úgy tűnik ezúttal meg lesz.
 3. Egy kis idő elteltével azonban a motiváció kezd kimerülni. Egyre jobban kívánod a kaját és egyre nehezebb magad lebeszélni róla.
 4. Addig addig, hogy az ínycsiklandó ételek utáni sóvárgás erősebb lesz, mint a vágyad egy bomba forma iránt..
 5. A régi szokások átveszik at uralmat és Te megint többet eszel, mint szabadna.   Kezded visszaszedni a leadott kilókat.  Csalódott vagy és frusztrált, mert ismét kudarcot vallottál.

 

Tízmilliók maradnak ÖRÖKRE ebben az ördögi körben. Emberek, akik soha nem élnek a testben, amit megérdemelnének.

..de nem azért írok, hogy elszomorítsalak.  Azért írok, mert szeretném ha tudnád, hogy LÉTEZIK MEGOLDÁS.  Ha követed azokat az utasításokat, amiket megosztok Veled ebben a levélben,

 

..akkor KÖNNYEBBEN és GYORSABBAN ELÉRED a VÁGYOTT alakod, mint az valaha remélted.. 

A legjobb rész:  Ezúttal KÉPES is leszel MEGTARTANI!

 

Ez egy merész kijelentés és TELJESEN IGAZ!

..de előtte FIGYELMEZTETNEM kell Téged.  Sem mágikus csodakapszulákról, sem idiótáknak kitalált fogyasztó piercingről NEM lesz szó.  Itt valami sokkal mélyrehatóbb dologról beszélgetünk.

 

Még mindig itt vagy ?  Örülök.

 

Itt egy sztorit, amit kicsit szégyenlek.. ami egy kicsit hihetetlen..  ..és ami mégis magában rejti a SIKERES fogyókúra “TITKÁT”..: 

Tudod ki volt az egyetlen, aki képtelen volt tartani a tempót ?  Én.  14 évesen 25 kiló plusszal csak én maradtam le a tesi órán.  A mai napig szégyenlem.  ..talán nem kellene, mert az a pillanat indított el azon az úton, amin ma vagyok.  ..de akkor is kegyetlen volt.  Akkoriban már a lányok iránt is érdeklődik az ember.  ..de soha nem érzetem elég jónak magam 25 kiló plusz zsírral.  Frusztrált voltam és kétségbeesett.  Nem hittem, hogy valaha is sikerülhet lefogynom.  Számtalanszor belefogtam a diétába, de néhány napnál tovább SOHA nem bírtam.  Sőt.. sokszor már aznap feladtam.

 

Akkoriban hallottam először, a mondást: VÁLTOZTASS meg egy szokást és megváltozik az ÉLETED.  Nos.  Volt értelme.  Életemben először belegondoltam, hogy a nem az étrend a probléma, hanem az, hogy NEM TUDOM BETARTANI... Mintha felkapcsolták volna a villanyt a sötét szobában.

 

Tudtam, hogy a cselekedeteim hozzák létre az eredményeim.Ha változtatok rajtuk, akkor az EREDMÉNYEIM is VÁLTOZNI fognak..

 

Világos volt, hogy a mindennapi szokásaim az IGAZI BŰNÖSÖK.  Bárcsak ilyen egyszerű lett volna.. ..de kihagyni az esti vacsorát, amikor a többiek olyan jót ettek, nehezebb, mint gondoltam.  Reggel futni menni akkoriban lehetetlennek tűnt.  Túl FÁJDALMAS volt minden szokás, ami eljuttatott volna a célomhoz.  Szerencsére akkoriban megismerkedtem egy sportàggal, amiben a LEGJOBB akartam lenni..  Ez adta meg végül a hajtóerőt ahhoz, hogy legyűrjem a rossz szokásaim és lefogyjak.  Hosszú sztori röviden…

 

1 év alatt több, mint 20 kiló ment le.

 

Kemény küzdelem volt, de SIKERÜLT. ( amikor először mentem futni az olyan volt, mintha a szerveimet vittem volna eladni a fekete piacra )

MEGKÖNNYEBBÜLTEM.  Szó szerint.  Visszatért az önbizalmam és az  Az ÉLETKEDVEM. Mintha kicseréltek volna.  Az emberek bókoltak.  Az ismerősök meglepődtek.  A család büszke volt rám.  Én pedig FERGETEGESEN éreztem magam a bőrömben..

 

Valami azonban nem hagyott nyugodni.  Olyan NEHÉZ volt megszabadulni azoktól a szokásoktól.  

 

 

MI LENNE HA MEGTALÁLNÁM A MÓDJÁT, HOGY KÖNNYEN ÉS GYORSAN MENJEN?

 

Hány embernek tudnék akkor segíteni?

Azt már tudtam, hogy a SZOKÁSOK a KULCS.  Ha azok VÁLTOZNAK a TESTEM is fog.  Pontosan ezért az elmúlt 8 évet azzal töltöttem, hogy  tanulmányoztam őket.  Hogyan alakulnak ki?  Miért olyan nehéz tőlük megszabadulni ?  Miért alakítjuk ki őket?  Miért megy könnyebben egyeseknek ?

 

Aki keres, talál.  Jó tanács.

Bárcsak megtudnám osztani Veled itt és most..  ..de ezt LÁTNOD kell.  HALLANOD KELL.  Egy kis ízelítőt tudok Neked adni abból milyen eredményre számíthatsz ha betartasz néhány apró szabályt..

 

Nem túl rég teszteltük ezt az EGYSZERŰ SZOKÁS ÁTALAKÍTÓ RENDSZERT és az eredmények még engem is megleptek.

 

Az egyik résztvevő a 6 hetes tréning után:  ( Tímea ).

 

Kedves Józsi,

Hát ez tényleg gyorsan elszaladt…Köszönöm, remekül érzem magam. Látványosan mennek le rólam a centik. A kilót azért nem írom, mert nem akarom úgy tölteni a napjaimat, hogy állandóan méricskéljem a súlyomat. Látom a változást, a fiaimmal karácsony óta tegnap találkoztam először, és megkérdezték: Anya, te mennyit fogytál,mit csinálsz, és kérték, hogy adjak nekik is jó recepteket. Alig várom, hogy hétfőn találkozzam a kollégáimmal a suliban, és kíváncsi vagyok, hányan veszik észre a változást”

 

Tímeának azért sikerült mert elkezdtünk új szokásokat beépíteni a mindennapjaiba..  ..és kedves barátom.. hidd el Nekem.. ..NEKED is csak, akkor fog SIKERÜLNI..

Velem vagy nélkülem, de ez az EGYETLEN reményed.

Én szeretnék most segítek Neked ezzel az “egyszer az életben” ajánlattal…  Minden vágyam ugyanis, hogy rengeteg Tímeáéhoz hasonló levelet kapjak..

 

2021 Január 6.-án este 18:30 kor tartok egy DÍJTALAN ONLINE TRÉNINGET, ahol megmutatok Neked mindent, amit az elmúlt 8 évben a FOGYÓKÚRÁRÓL tanultam…

 ( Eddig 8700 órát töltöttem azzal, hogy megtanuljam azt, amit megosztok Veled Január negyedikén…)

 

Egy kis ízelítő abból amit tanulni fogsz:

 

 • Az év melyik részében SOHA ne kezd fogyókúrába. Ha ekkor kezded bukásra vagy ítélve mielőtt elkezdenéd.. ( a statisztikák szerint legalábbis )

 

 • Nem vagy elég kitartó, ezért buksz el ugye ? NEM!  Nagyon is kitartóan többet eszel a kelleténél.  A kitartás IRÁNYA a probléma, nem a megléte.  Ezt kell “átkapcsolnunk” és át is fogjuk 4.-én este

 

 • Az általam ismert legerőteljesebb technika a stressz AZONNALI és TARTÓS meggyilkolására. ( a stresszevők legfontosabb 5 perce lesz ez )

 

 • Az újévi fogadalmak 92%-a az első hónapban elbukik. Látni fogod mi az az apróság amiben a SIKERES 8 % különbözik ( szerintem nem erre számítasz )

 

 • Hogyan gyilkold meg ÖRÖKRE azt a kényszeres érzést, ami miatt rendszeresen többet eszel a kelleténél. ( kb 3 másodperc alatt még a vacsora előtt is )

 

 • A kövérséget létrehozó rossz szokások meggyilkolásának golyóálló módszere. Ami mindig működik..  Ha csak ezt tudod máris 1000%-al NÖVELTED az esélyed..

 

 • Hány napig tart valójában kialakítani egy új szokást ( nem 21.. nem 66.. és nem is 108… )

 

 • Minden rossz szokás LEGFONTOSABB elemét. Iktasd ki ezt és soha eszedbe sem jut többé.  Hozd létre és KÍVÁNNI fogod az egészséges ételeket, a sportot.

 

 • Jobb, mint a gyomorlabda ..és nem is fájdalmas. 3 pofonegyszerű módszer, amivel AZONNAL TOTÁLIS KONTROLLT gyakorolhatsz az ÉTVÁGYADRA a nap bármely részében  ( pl este lefekvés előtt, amikor a legtöbben “elcsábulnak”  )

 

 • CSÖKKENTSD A VISSZAHÍZÁS ESÉLYÉT 677 SZÁZALÉKKAL. Ehhez mindössze egy pofonegyszerű 2 perces gyakorlatra van szükséged.

 

 

A Következőkre Számíthatsz Ha Csatlakozol Hozzánk Szerda Este

 

A tréninget fél 7 kor kezdjük és 3 részből fog állni.

 

A) Célkitűzés.

Tudnod kell mit akarsz elérni.  Ez lesz az első lépés.  ..úgy kell érkezned, hogy ezzel tisztában vagy, de erről még később lesz szó.  Kb 20 percre tervezem ezt a szekciót.  Megmutatom, hogyan töltheted meg INTENZÍV, KÉNYSZERÍTŐ érzelmekkel a víziód, amitől annyira örömteli lesz a CÉLOD, hogy minden nap lelkesen fogsz dolgozni érte.

 

B) Érzelmi Kiválóság.

Tudod hányan buknak el csak azért, mert a viselkedésüket akarják megváltoztatni és nem az azt kiváltó okot?  Jól figyelj most rám.  Minden viselkedés mögött egy érzelem húzódik meg.  Egy érzelem, ami arra a viselkedésre KÉNYSZERÍT TÉGED.  Ha ez az érzelmi minta megváltozik, a viselkedés is fog..  ..de fordítva SOHA.  Ebben a szekcióban megbeszéljük mit tehetsz a stressz ellen. A kényszer érzése ellen, ami miatt folyton többet eszel mint szabadna.

 

C) Új Szokás Beépítése.

Ha tudod a célod, akkor ki kell építenünk egy rendszert, ami eljuttat minket oda.  Ez a rendszer a szokásainkból épül fel. Meg fogjuk határozni mit kell szokásunkká tenni és meg fogod érteni mi egy új szokás kialakításának LEGEGYSZERŰBB módja.  Ez a szokás lehet a rendszeres edzés.  Talán egy teljes életmódváltás.  Nem számít mennyire tűnik ez most lehetetlennek.  A megfelelő rendszerrel EL FOGOD ÉRNI AZ ÁLOM ALAKOT ÉS SOHA TÖBBÉ NEM FOGOD A SÚLYOD MIATT ROSSZUL ÉREZNI MAGAD.

 

Egy “aprósággal” azonban számolnod kell.

 

A tréning KÖLTSÉGMENTES, de ez nem jelenti, hogy mindenki csatlakozhat.

 

Én a legjobb formámat fogom hozni és ugyanezt elvárom Tőled is.  Ez most nem a “szeretnék, de ha bármit tennem akkor felejtsetek el emberek tréningje lesz”.  NEM!

Most csak az ELKÖTELEZETTEK kapnak belépőt.

 

Lenn találsz egy űrlapot, amit kitöltve tudsz KVALIFIKÁLNI.. Nem viccelek.   Találsz egy mezőt, amiben kíváncsi vagyok a célodra.  Ezt tudnod kell ahhoz, hogy belépőt kapj. Homályos vágyakból nem lesz siker.  Nem számít mennyire jó a stratégia.  Tudnod kell, mit akarsz elérni.  Ez az én feltételem.  Te hozod a célt, én adom a szükséges tudást.

 

Ezúttal szeretnék mindenkire kicsit több egyéni figyelmet fordítani.  Ezért limitálom a résztvevők számát és ezért szelektálok ennyire szigorúan.  Nem titkolt szándékom minél több Tímeáéhoz hasonló levelet olvasni. ( jót tesz a marketingnek.. haha )

Csak, hogy tisztán láss.. Ezt a levelet kicsivel több, mint 10.000 ember olvassa.  ..és ők mind kétségbeesetten fogyni szeretnének.  A limit viszont mindössze 25 fő.  Ennyit bír a szoftver és többre, mint mondtam nem lenne időm.  Ha tényleg be akarsz kerülni, akkor REGISZTRÁLJ MOST AZONNAL.

 

Ha ez még nem lenne elég, akkor elárulom…

 

A Résztvevők AJÁNDÉKBA kapnak Egy Harminc Napos “Tervezőt Is”

 

Minden lehetséges módon szeretném segíteni a SIKERED.  Ez ugyanaz a tervező, amit én használnék ha újra le kellene fogynom.  Tele STRATÉGIÁVAL,  GONOSZUL HATÉKONY TIPPEKKEL ÉS EGY LÉPESRŐL LÉPÉSRE KÖVETHETŐ ELŐRE MEGÍRT TERVVEL.  Így minden egyes nap tudni fogod mi a következő lépés a folyamatban.  Mit kell tenned ha úgy érzed fel akarod adni.  ( a tervezőt a tréning végén kapják meg a résztvevők )

Nos.  Remélem elég információt adtam Neked ahhoz, hogy szabaddá tedd a Szerda estét.

 

Ez egy “egyszer az életben” lehetőség.  Remélem mostanra Te is érzed.  Azt sem utasítanád el ha valaki a kezedbe nyomna egy marék aranyat.  Ezt sem lenne bölcs dolog kihagyni.

A tudás, amit kapsz FÉLELMETESEN ERŐTELJES ÉS “CSODÁKRA” KÉPES.  Végre megteremtheted a testet, amire mindenki irigy lesz körülötted. ( Egészen eddig csak néhány barátommal és önkéntessel osztottam meg ezt a “titkos fegyvert” ).

 

Tulajdonképpen.. ..szeretnélek arra kérni, hogy NE készíts sem képernyőfotót.. sem videót a tréningről.  A Tervező, amit kapsz maradjon Nálad.  NE oszd meg senkivel.  Fontos, hogy ez a tudás köztünk maradjon.  Nem fogom tudni ellenőrizni Te is tudod.  Ezért csak megkérlek erre.

 

Összegezve

 

A test amiben élsz a szokásaid közvetlen következménye.  Valószínűleg már többször próbáltad legyűrni őket, mégis kudarcot vallottál.

Én ezzel foglalkozom és jobban csinálom, mint bárki akivel VALAHA találkozni fogsz.  Ha komolyan gondolod a változást és fontos Neked a tested, az egészséged, akkor ne is gondolkozz.  Legközelebb ezért már fizetned kell.  Nem keveset..

 

Január 5.  Ez a hataridő.  Ha elmúlt.  Elmúlt.  Kaput.  End.  Bye bye.

Ezért fontos, hogy most AZONNAL REGISZTRÁLJ.  Emlékezz mindössze 25 fő engedélyezett. Ha van egy célod, akkor minden esélyed megvan, hogy bekerülsz.

 

Most már Te is tudod.

Bárki képes LEFOGYNI, ha megváltoztatja a szokásait, mert akkor megszünteti az okot amelyek miatt eleve meghízott.  Ez a NAGY “TITOK”. Ez a KÜLÖNBSÉG a vékony és a kövér között.  Ez viszont pusztán akaraterővel LEHETETLEN, EZÉRT VAN SZÜKSÉGED ERRE A TRÉNINGRE.

Sokszor hallottam, hogy az “életünket a döntéseink pillanatában alakítjuk”. Neked most döntened kell.  Folytatod, ahogyan eddig és tovább szenvedsz, vagy olyan irányba fordulsz, ami eddig soha nem látott helyre visz el Téged.  Egy olyan helyre, amiről a szíved mélyén mindig is ÁLMODTÁL.  A kényelmes vagy a helyes utat választod.. ?

 

Innentől Tőled függ.

 

Jelentkezz A Tréningre És Töltsd Ki Az Űrlapot. 

 

Józsi

 

Ui:  Összefoglalva:  Január 6.-án este tartok egy DÍJTALAN online tréninget, amiben megmutatom, hogyan gyilkolhatod meg azokat a piszkosul makacs és undorító, kövérségért felelős rossz szokásaid. A tréningre mindössze 25 ember kap belépőt és a lenti Űrlapot kitöltve tudsz kvalifikálni.  ( Csak azok kapnak belépőt, akik konkrét céllal érkeznek ) A tréning végén minden résztvevő kap egy gonoszul ÉRTÉKES és kritikus fontosságú bónuszt is, ami ELENGEDHETETLEN a sikerhez. Erről fentebb olvashatsz.

 

Uui:  A test amire olyan régóta áhítozol mindössze egyetlen árva szokásra van.  Mindössze egy szokásra.  Ennyivel tartozol magadnak.  Töltsd ki az űrlapot és CSATLAKOZZ Hozzánk SZERDA este.