Teszt

Hogyan lehetsz igazán vonzó

  • Milyen érzés amikor beszélsz valakihez, de látod, hogy le sem szarja amit mondasz  ?
  • És amikor próbálnak eladni neked, de érzed, hogy csak a pénzedet akarják ?
  • Az milyen érzés mikor szeretnéd elmesélni milyen rossz dolog történt veled, de egyből tanácsokkal látnak el, ahelyett, hogy  megértenék min mész most kersztül ?.

Ha olyan vagy, mint én, akkor ki nem állhatod ezt a seggfej viselkedést!  Vannak ilyen ismerőseid ? Nekem is.

Bárki képes unott fejjel hallgatni, vagy órákig beszélni anélkül, hogy a másikat meghallgatná!

Az ilyen emberek kínálhatnak nagyszerű szolgáltatást. Lehet 15 diplomájuk, vagy izmosabbak lehetnek, mint a Szikla. Hosszú távon, nem vehetik fel a versenyt azzal, aki 1.000.000 százalékban jelen van és képes figyelni egy másik emberi lényre! Akit érdekel mi van másokkal és amikor azok beszélnek, nem a válaszon töri a fejét, hanem igyekszik megérteni mit érez a másik…  

Ennek a tulajdonságnak nagyobb ereje van, mintha bármi másnak az arzenálodban. Akivel beszélgetsz megérzi a jelenléted és ha az őszinte és megértő az emberek VONZÓDNI FOGNAK hozzád, mert ez manapság ANNYIRA ROHADTUL RITKA !!! 

                                                                 Amikor az emberek beszélnek, hallgassd őket teljesen. A legtöbben soha nem teszik! 

Ernest Hemingway 

Lehet neked a legjobb terméked az még nem jelent semmit! Ha hosszú távon szeretnél sikeres lenni, akkor el kell nyerned mások támogatását ! Ehhez az ügyfeleknek érezniük kell, hogy törődsz velük. Érezniük kell, hogy jelen vagy és megéred őket! 

Nézhetsz ki úgy, mint Brad Pitt és lehet annyi csajod amennyit csak akarsz.  Ha a barátnőd nem érzi, hogy te vagy az a férfi, aki figyel rá és megérti őt, akkor előbb-utóbb elgondolkozik, hogy honnan máshonnan kaphatná meg mindezt…  Olyasmi ez mintha lenne egy Ferrarid, de nem tudnál benzint venni hozzá! Szép meg minden, de egy idő után unalmas lesz csak nézegetni…

Az életben vetélytársaid vannak az üzletben, a párválasztásban, de még az oktatásban is! Hogyan tűnhetsz ki közülük ? Az egyik leghatásosabb dolog, amit emberként megtehetsz, ha megtanulsz jelen lenni másokkal! Hallottam egyszer, hogy a fülünkkel hallunk, de az érzelmeinkkel hallgatunk. Ha te nem csak hallod, de hallgatod őket. Ha nem tanácsokat osztogatsz, hanem érzed min mennek keresztül és megérted őket, azzal kiemelkedsz a tömegből!  EZ A TULAJDONSÁG ÉRTÉKESSÉ TESZ TÉGED! 

Hát nem nagyszerű, hogy ilyen egyszerű ?

 

– TJ

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük