Teszt

Változik Egy Szokás – Megdől Minden Rekord Tréning

 

„Mindössze 2 szokásukon változtattak és szinte azonnal megdöntöttek minden addigi rekordod…”

Szokásaink Hatalma, Avagy Hogyan Lesz Átlagos Cégből Piacvezető

Tóth József

Cegléd, Köztársaság utca 6.

2021.07.03

 

Kedves Barát!

 

Ha vállalkozásában dolgoznak emberek és szeretné ha DRASZTIKUSAN NÖVEKEDNE a TELJESÍTMÉNYÜK, akkor kérem gondolkozzon el a következő furcsa, mégis helyénvaló kérdésen: Ha az összes vagyona múlna rajta, egy focimeccsen melyik csapatra fogadna ?  Brazília vagy Andorra ?   Meg sem kérdezem, mert tudom mit válaszolt.  A millió dolláros kérdés:  MIÉRT ?

Miért jobb egyik csapat a másiknál ? Miért JOBB egyik cég a másiknál ?  Sokszor szinte ugyanazt kínálják.  Ugyanannak a piacnak..  ..az egyik mégis szenved.. a  másik gonoszul sikeres.  Ami ennél is bosszantóbb, hogy sokszor egy gyengébb termék győz a jobb felett MIÉRT ?

Nos.  Vissza a példánkhoz.  A brazilok ( jó eséllyel ) azért győznének, mert jobb játékosaik vannak.  A csapat ugyanis csak annyira lehet jó, mint az azt alkotó játékosok..

 

..és ugyanez érvényes az Ön vállalkozására is

 

Eredményeiket a munkatársaik hozzák létre.  Ahhoz, hogy ezek az eredmények új dimenzióba lépjenek, a munkatársaknak kell javulniuk.  Miben kell jobbnak lenniük ?  Szerintem Ön is tudja a választ.  Miben jobb egyik munkatársa a másiknál ?   Miért ad el 10X annyit az egyik és miért talál módot egy másik arra, hogy minden hónapban csalódást okozzon?  Mi okozza ezt a különbséget?

 

Sok minden felmerülhet, de az igazi bűnös bennünk rejtőzik.  Ez a valami a kudarcaink és a SIKEREINK kulcsa.  Ez juttatta el Önöket idáig és a következő szintre is ez fogja.  Arra a szintre, amit már FELHBORÍTÓ SIKERKÉNT emlegetnek.  Ez a dolog pedig nem más, mint a MINDENNAPOS  SZOKÁSAINK GIGANTIKUS HATALMA.  Ezek a szokások vagy a kedvenc szövetségesünk vagy a legádázabb ellenségünk.

 

Sokszor csak akkor kezdjük érezni lebilincselő erejüket, amikor változtatni akarunk rajtuk.  Gyakran  a legkeményebb erőfeszítéseink ellenére is napokon belül visszatérünk a megszokott kerékvágásba. Az álmainknak fikarcnyi esélyt sem adva.  Statisztikák szerint a célkitűzések 92 %-a az első hónapban meghiúsul.  Fogadok, hogy a munkatársai már most is tudják mit kell tenniük, de ez nem jelenti, hogy eszerint is fognak cselekedni.  Nagyon nem.  A „csak csináld” és az „egyszerűen mondj nemet” megközelítés nemműködik.  Ha  működne nem lenne elhízott ember..  ..dohányos és alkoholista.. Minden cég virágozna és lóvéban fürödne..

 

..de sajnos nem így van.  A szokások ott vannak velünk otthon és ott vannak velünk a munkában. Némelyik támogat, némelyik megnyomorít bennünket. Kontrollálják amit teszünk és azt is ahogyan tesszük.  Határt szabnak a komfortzónánknak.  Eszük ágában sincs változni és mindent megtesznek, hogy nekünk se sikerüljön.  Mindent.

 

DE ez nem jelenti, hogy legyőzhetetlenek.  A célok elérhetőek.  A munkatársak újakra cserélhetik a régi szokásaikat és VADUL SIKERESSÉ tehetik magukat és azzal együtt a céget is.  Ehhez viszont helyes technológiára van szükség.  Valakire, aki tudja hogyan működnek.  Mi tartja őket életben és hogyan lehet őket lecserélni..  ÖRÖKRE!

 

 

Pontosan ezért hoztam létre a  „VÁLTOZTASS EGY SZOKÁST ÉS MINDEN REKORD MEGDŐL” tréninget.

 

Hadd adjak egy kis ízelítőt abból, amit  a tréningen tanulni fognak…

 

 • Melyik 7 szokás jelenik meg újra és újra a leggyorsabban növekvő cégek mindennapjaiban.

 

 • Miért olyan nehéz kilépni a komfortzónából és hogyan teheti könnyűvé egy 10 perc alatt elsajátítható gyakorlattal.. ( még a legfélénkebb munkatárs esetében is )

 

 • 6 pofonegyszerű kommunikációs technika, amivel bármikor tüzet gyújthat a munkatársak feneke alá. ( anélkül, hogy bármilyen anyagi ösztönzést használna )

 

 • 14 kérdés, amivel könnyedén felfedheti a munkatársai valódi személyiségét és derítheti ki milyen környezetben dolgoznak a LEGHATÉKONYABBAN. ( Sokszor ez már elég egy drámai teljesítménynövekedéshez )

 

 • Hogyan NÖVELHETI a saját és kollégái produktivitását szimplán azzal, hogy kevesebbet vár el Tőlük.

 

 • A „LEGJOBB FŐNÖK” 10 tulajdonsága a Google felmérése szerint. ( Azok akik „szeretik” a főnöküket extra erőfeszítést visznek a munkába és következetesebben teljesítenek. )

 

 • Hogyan azonosíthatja és GYILKOLHATJA MEG azokat a SZOKÁSOKAT, amelyek látszólag segítenek de a valóságban csak visszahúzzák Önt és a munkatársait.

 

 • 4 elem, amiből minden szokásunk felépül. Ha ezekkel tisztában van a drasztikusan megkönnyíti a dolgát.

 

 • Egy aprócska gyakorlat, amit a nap végén végrehajtva 30%-al is képes NÖVELNI a következő napi teljesítményt

 

 • Hogyan érheti el, hogy a munkatársak az Ön távolléte nélkül is KIEMELKEDŐEN és következetesen teljesítsenek

 

 • 9 holtbiztos technika, amivel a mindenki által utált feladatokból is örömteli tevékenységet varázsolhat. ( Minden szokás kialakulásának alapfeltétele, hogy örömöt kapcsoljunk hozzá )

 

 • Hogyan másolhatja le a piacvezetők szokásait és építheti be cége mindennapjaiba

 

 • 2 reggeli gyakorlat, ami 27 – 33 %-al is képes NÖVELNI a munkatársak PRODUKTIVITÁSÁT

 

..és még több.. Sokkal több.  Melyik 6 erő húzódik meg minden gondolatunk és cselekedetünk mögött..  Hogyan kezelheti az elkerülhetetlen visszaeséseket..  Mit tehet ha úgy tűnik egy munkatársa elveszítette a lelkesedését..

Ez a tréning azoknak készült akik hajlandóak tenni a saját sikerükért.  Ez itt a „medence mély vége”.  Legalább 7-8 órán keresztül zajlik és tonnányi értéket ad azoknak, akik részt vesznek rajta.   Az egyetlen dolog, amire az Önön részéről szükség van az:  ELKÖTELEZŐDÉS

 

Az értékesítési tréningemmel ellentétben ez a tréning a cég minden munkatársának szól. Igazgatóknak.  Recepciósoknak.  Marketing Vezetőknek.  Beszerzőknek.  Teljesen mindegy.  Bármelyik pozícióban is dolgozzanak a munkatársai, ennek a tréningnek megérzik majd a hatását. 

 

A következő most a teendője:  Hívjon fel a következő telefonszámon ( 0670 3124 577 ) és megbeszéljük hogyan tovább.  Válaszolok a kérdéseire és nekem is lesz néhány, mert szeretem egyénre szabni ezeket a tréningeket.

 

Nem érdemes haboznia.  Ön is jól tudja, hogy a mai világban a fejlődés elkerülhetetlen.  Aki nem tart lépést azt lemarad. Mindegy, hogy milyen messzinek tűnik a következő szint..  Oda új szokásokon keresztül vezet az út.  Velem vagy nélkülem, de ez az egyetlen esélye.  ..akkor pedig miért ne segíthetne valaki, aki ehhez ért igazán.

 

A régi szokásaink nagyon makacsok, de együtt LEGYŐZZÜK ŐKET.  Utána pedig kialakítjuk azokat, amelyekkel megdönthetnek minden eddigi rekordot.. ..talán még annál is többet..

 

Remélem segíthetek benne 🙂

 

Hívjon fel!

Tóth József

06703124577

 

Józsi

 

Ui: Tényleg mindössze egy szokásra van…

Uui:  Épp itt az ideje a következő szintre lépni 🙂

 

Tóth József

06703124577