Teszt

Értékesítési Tréning

Cégvezetők Figyelem!!

Hogyan Hozza Értékesítési Csapatát Kirobbanó Formába És Érje El, Hogy Egyik Rekordod A Másik Után Döntsék

A válasz egyszerre fogja meglepni és felszabadítani.  Nem egy újabb értékesítési tréning.. ..vagy a a legújabb mágikus technika bemagolása.  A-a.  Ezeknél sokkal EGYSZERŰBB MÓDSZER, fogja GARANTÁLNI, hogy a csapata és a cége korábban elképzelhetetlennek tűnő számokat produkáljon.  Túl szép, hogy igaz legyen ?  Akkor próbálja ki INGYEN és mondjon véleményt utána.

 

Kedves Barát!

 

Ha szeretné tudni ( ÉS EGY AZ EGYBEN LEMÁSOLNI ) azt a bárki által elsajátítható, pofonegyszerű MÓDSZERT, amivel a Prudential of America biztosítótársaság értékesítői a konkurenciát megalázó NÖVEKEDÉSRE tettek szert, szereztek cégüknek hírnevet, ráadásul mindezt REKORD IDŐ ALATT, akkor ez lesz a LEGIZGALMASABB üzenet, amit valaha olvasott.

A sztori a következő:  ( 1970-es évek. Chicago, Illinois ) Mel Haycraft vezette Amerika egy legnagyobb biztosítótársaságának a  Prudential of America-nak Chicago-i részlegét.  Ő felet az értékesítésért és a főnökei egy dolgot vártak tőle.  Növelnie kellett az eladásokat.

Amikor Bob Proctor aznap besétált az irodájába még nem tudta, hogy az lesz élete egyik legszerencsésebb pillanata és olyan áttörés a karrierjében, ami keveseknek adatik meg életük során.
Proctor azzal az ajánlattal ment oda, hogy tart egy tréninget az értékesítőknek, akik azután korábban soha nem látott számokat produkálnak majd.  Mel szkeptikus volt.  Ki ne lett volna ?  Egy rakás brossúra feküdt az asztalán hasonló ígéretekkel.  A Prudential rengeteg pénzt költöttek különböző tréningekre, de..

Arra ők sem voltak felkészülve, ami ezután történt

 
Mel ezt előre nem tudhatta ezért vonakodott igent mondani, de egy rövid  huzavona után Proctor bedobott egy visszautasíthatatlan ajánlatot:  “Ültesd le elém a legjobb 100 emberedet. A gyengékkel bárki tud mit kezdeni.  Add a legjobb 100-at és megmutatom mire leszek képes velük.  Ráadásul egy dollárodba sem fog kerülni.”

Proctor zöld utat kapott és a tréninget megtartották.  Röviddel utána még egyet.  Azután még egyet.. Gyorsan azon kapta magát, hogy 100 ember helyett 450 ül vele szemben és a vezetőség csak őt akarta trénernek az egész vállalatnak.  Miért ?
Ez jó kérdés.  Pláne ha számításba vesszük, hogy Proctor nem értékesítési tréner volt. Az eladások mégis olyan mértékben emelkedtek, hogy az korábban a lehetőségek között sem szerepelt.  Korábban szóba sem jöhetett, hogy valaki megközelítse az 5.000.000 dolláros álomhatárt.  Abban az évben viszont értékesítők egész sorának sikerült. A gonoszul hatékony képzés miatt évekig ragadt benn a biztosítás üzletben.  A vezetők  pszichológusokat küldtek az előadásaira, hogy kiderítsék mit csinál másképp, mint a korábbi trénerek.  Rajta kivül senki sem értette.  Ugyanezek az értékesítők korábban is részt vettek tréningen..  mi volt más ezúttal ?  Mit mondhatott Proctor az értékesítőknek, amitől korábban elképzelhetetlennek tűnő eredményeket produkálnak és több 100 millió dolláros növekedést értek el a cégnek ?.  Gyakorlatilag egyik hónapról a másikra.

 

Ez a MILLIÓ dolláros kérdés

 

..és amit mondtam.  A válasz egyszerre fogja meglepni és felszabadítani.  Meglepni azért, mert sokkal egyszerűbb, mint gondolná.  Felszabadítani pedig azért, mert akár AZONNAL lemásolhatja és érhet el Ön is a konkurenciát is felháborítő NÖVEKEDÉST.
Kész megtudni mire ez a nagy felhajtás?.  Elmondom.  Proctor mindössze 2 dolgot kért az értékesítőktől.

 1. Már reggel 9 előtt egy hús vér emberrel kell beszélnetek és megkérdezni akarnak e biztosítást venni.
 2. Kérdezzétek meg ugyanezt minden egyem embertől, akivel csak találkoztok.

Ennyi.  ( Ne legyen csalódott a csavar csak ezután jön )   Semmiféle mágikus formula.  Nem a legszexibb értékesítési technika.  A-a.  Proctor jól tudta, hogy az értékesitőket  nem a tudásuk, hanem a régi szokásaik tartják vissza.  Ha segít nekik újakat kialakítani, akkor az EREDMÉNYEIK is ÚJ DIMENZIÓBA lépnek.

 

..És Ugyanez Igaz Az Ön Üzletére Is

 
Nem számít melyik iparágban tevékenykedik.  Hány éve van jelen.  Még az sem, hogy az emberei mennyit tudnak az értékesítésről.  Az eddigi EREDMÉNYEIKET A SZOKÁSAIK HOZTÁK LÉTRE. Ezek a szokások pedig keményen dolgoznak azért, hogy  5 év múlva ugyanott legyenek, mint ahol most vannak.
Minden üzletnek megvannak a maga számai.  Tegyük fel 100 megkeresés szükséges 10 személyes találkozóhoz.. ..amiből átlagosan 1 üzlet születik.  Ezen 2 módon javíthatunk.  Fejlődünk és 1 helyett 2-3 üzletet kötünk.  Több megkeresést csinálunk.  Ideális esetben mindkettő.  ..de jobb ha már most tisztázzuk.  A jelenlegi szokásaink TARTJÁK KONTROLL ALATT mindkettőt.   Azt is ahogyan dolgoznak.. és azt is amennyit dolgoznak.  ..és amíg ezek a szokások nem változnak, addig az eredményeik sem fognak.

Kérdezze csak meg az értékesítési vezetőt, meg tudja-e mondani előre melyik munkatársa milyen eredménnyel zárja majd a hónapot.  Fogadok, hogy IGEN.   Ráadásul felháborító pontossággal.  Hogy az ördögbe ?  Egyszerű.  Ismerik a szokásaikat.  Minden hónapban közel ugyanazt az eredményt szállítják.  Ezért pedig KIZÁRÓLAG A SZOKÁSAINK FELELŐSEK.  Ezek az makacs szokások tartják ott őket, ahol egy porcikájuk sem akar lenni.  Ez pedig brutális gyorsasággal képes..

 

Meggyilkolni Egy Cég Növekedését

 

Képzelje csak el, hogy holnaptól minden munkatársa csak fele annyit dolgozik.  Milyen irányba vinné az a cégét ?  Ezzel szemben mi történne ha egyik napról a másikra az összes munkatársa 2X olyan hatékony lenne ?  2X annyi ügyféllel beszélni..  Mennyivel tudnának TÖBBET ELADNI ?   Mennyivel NÖVEKEDNE a BEVÉTEL ?
Ön is tudja. Minden vállalkozás motorja az értékesítés. Minden cégnek vannak emberei, akik folyton tanulnak, látszólag mindenhez is értenek, de amikor csinálni kell, akkor meg sem mozdulnak.  Van, aki ennek az ellentetje.  Soha nem tanul, viszont bulldogként veti bele magát a munkába minden egyen nap..  ..és ki fog többet aladni ? NANÁ, HOGY AZ, AKI CSINÁLJA. Hogy mennyit sikerül eladnunk, nem annyira a tudásunk, sokkal inkább a SZOKÁSAINK KÖZVETLEN KÖVETKEZMÉNYE.  A tudás nem hatalom..  ..az csak potenciális hatalom.  Azt a tudást használni is kell ahhoz, hogy érjen valamit.  Pontosan ezért nem tudom elégszer hangsúlyozni.

 

A Jövedelmének Minősége Egyenlő Az Ön És Munkatársai Szokásainak Minőségével

 

Unalmas lehet, de attól még IGAZ!  Ahogyan azok a szokások változnak, úgy VÁLTOZNAK A CÉG EREDMÉNYEI IS.  Proctor tisztában volt ezzel.  Megmutatta az embereknek hogyan alakítsonak ki új szokásokat.  Az eredmények pedig még őt magát is meglepték.  ..és lefogadom Önt is megfogják.  Néhány aprócska változás az Ön és munkatársai szokásaiban korábban elképzelhetetlen NÖVEKEDÉST EREDMÉNYEZHET.  Ráadásul ha a helyes módon csinálja, mindez pillanatok alatt bekövetkezhet.

Nekem ez a szenvedélyem.  Jobban csinálom, mint bárki akivel valaha találkozni fog.  Lassan 10 éve tanulmányozom az emberi viselkedést.  Hanyagoltam miatta a főiskolát.  A barátokat.  A kedvenc hobbimat.  Mindennél jobban akartam tudni miért tesszük mi emberek, amit teszünk.  ..és hogyan lehetséges PILLANATOK ALATT ÉLETRESZÓLÓ VÁLTOZÁST ELÉRNI.  Aki keres, talál.  Jó tanács.  Időközben segítettem láncdohányosoknak megszabadulni a “kis bestiától”.  Kórosan elhízottaknak bomba formába kerülni.  Dadodogással küzdő fiúnak folyékonyan beszélni.
Közben valami világossá vált: A legtöbb probléma, amivel mi emberek szembenézünk, a mindennapos szokásaink következménye.  Ez IGAZ az egyén és a vállalatok szintjén is.  Sajnos kevesen ismerik ezt fel és továbbra is a legújabb technikákat és csodamódszereket kergetik.  Mindhiába.  Lényeg a lényeg…

 

Bármi is legyen az üzleti célja, oda ÚJ SZOKÁSOKON KERESZTÜL VEZET ÚT.

 
Én már sok embernek segítettem korábban lehetetlennek hitt változásokat elérni.  Ha úgy gondolja Ön lehet a következő.  Létrehoztam egy cégeknek készült tréninget, amit csak úgy hívok:  „A Szokások Forradalma Tréning” ( Oké ezen még dolgoznom kell J ). A tartalma viszont minden korábbi elképzelését felülmúlja majd.  Itt egy kis ízelítő abból, amit tanulhat belőle..

 

 • Hogyan határozza meg ( felháborító pontossággal ) melyik szokások felelősek az eredményeik 80%-ért ( így tudni fogjuk miben kell elmélyednünk )

 

 • A munkakedv tudományos titka és hogyan használja ezt a saját csapata fellendítésére

 

 • A Fortune 500 cégek 6 szokása, amit évekig próbáltak titkolni a “kis halak” előtt

 

 • Hogyan TURBÓZZA FEL a munkatársai teljesítményét pusztán azzal, hogy kevesebbet vár el tőlük

 

 • A 4 lépes amivel bármelyik PROFIT termelő aktivitást életreszóló szokássá teheti ( kevesebb, mint 7 nap alatt )

 

 • Hány napba telik új szokásokat formálni ( nem 21 és nem is 66 )

 

 • 7 kommunikációs stratégia, amivel MEGTÍZSZEREZHETI a mondandója hatékonyságát és a lehető legeredményesebben kommunikálhat a munkatársakkal ( az így megspórolt időt pedig profitcsináló tevékenységre fordíthatja )

 

 • Szuper könnyű pszichológia módszer, amivel a legnehezebb ( és félelmetesebb ) feladatot is gyerekjátékká teheti, így elérve hogy a munkatársak ÖRÖMMEL hajtsák végre azt

 

 • Amerika #1 csúcsteljesítmény trénerének TITKOS SZOKÁSAI, amire eddig csak a leggazdagabb és legbefolyásosabb cégek vezetői tehették rá a mancsukat

 

 • Egy rendkívül hatékony módszer, amivel segíthet meghatározni és kiiktatni azokat a szokásokat, amelyek csak az idejét és pénzét pazarolják, de kívánt eredményeket nem hoznak

 

 • Hogyan rendezze az irodát úgy, hogy az támogassa az új szokások kialakítását és tegye csaknem lehetetlenné a régiek felbukkanását ( el sem hinné mennyire fontos a környezet szerepe )

 

 • 3 gonoszul hatékony szokás, amit minden telefonos értékesítőnek ismernie kellene

 

 • Ha jobb eredményeket akar, csak csináljon többet, igaz ? NEM!  A szokások kialakítása mindig erőfeszítést igényel és ha nem a helyes módon csinálja, akkor csaknem lehetetlen.  Így a munkatársak néhány nap alatt visszatérnek a régi rutinjaikhoz, amik a régi eredményeket produkálják majd

 

 • Miért merül ki az akaraterő és miért nem az a vegső megoldás

 

 • A környezetünkben megbúvó 5 aljas dolog, ami észrevétlenüs is szabotálja mindenféle pozitív változásunk

 

 • Miért nem csinálják a munkatársak sokszor, amiről már tudják hogyan kell és hogyan érje el, hogy a tudásuk összhangban legyen a tetteikkel. Vagyis gőzerővel dolgozzanak. ( a különbség a tudatos és a tudatalatti elme működésbeli különbségéből ered )

 

 • Az amerikai elnök tanácsadójának 3 lépéses módszere ( 3 SSS ), amivel bárki ÁTTÖRÉST érhet el a karrierjében .

 

 • Az egyetlen dolog ami eldönti, hogy sikerül-e a PROFITTERMELŐ aktivitást szokássá tenni

 

 • A MOTIVÁCIÓ tudományos magyarázata ès hogyan használja ezt a tudást a csapat teljesítményének “felhúzására” ( tanulmányok egyértelműn bizonyítják a munkatársak lelkesedése a cég profitjának növekedé közötti kapcsolatot )

 

 • A 7 Legjobb módszer bármelyik új szokás kialakítására ( ez önmagában aranyat és )

 

 • Az egyetlen igazi különbség a leggyengébb és a LEGJOBBAN teljesítő munkatársai között

 

 • 2 mini szokás, ami munkakezdéskor végrehajtva egész napra MAXIMALIZÁLJA a munkakedvet és a MOTIVÁCIÓT

 

 • Miért vált ki ellenállást néhány munkatársból az elvárás és hogyan fordíthatja ezt előnyére. Villámgyorsan.

 

 • Egy totál figyelmen kívül hagyott dolog, amire a munkatársak 41%-ának szüksége van, máskülönben képtelenek jól teljesíteni

 

 • Mit tehet ha úgy tűnik semmi sem működik és a munkatársak alig teszik, amire kéri őket

 

 • MIÉRT SZERETÜNK VAGY UTÁLUNK BIZONYOS DOLGOKAT ( és hogyan változtassunk ezen ). A XXI. századi pszichológia legnagyobb felfedezése

 

 • Hogyan kapcsoljunk ÖRÖMTELI érzéseket, addig unalmas sőt kínzóan fájdalmas feladatok elvégzéséhez ( Top-Marketingesek, pszichológusok és szélhámosok rég ismert módszere )

 

 • 3 népszerű, DE HATÁSTALAN módszer, amivel 10-ből 8 cégvezetők a mai napig ösztönözni próbálja a munkatársait

 

 • Mi van már MOST is az Ön kezében, ami INGYENES és mégis jobb ösztönzőerő, mint a pénz és a jutalomnyaralások együttvéve.

 

 • A VALÓDI OK, amiért mi emberek bármit is teszünk.. ..és hogyan használja ezt ki PROFIT termelő szokások formálásához ( ne aggodjon a konkurenciának fogalma sincs erről )

 

 • Jobb, mint a pénzjutalom. Mi az a 3 dolog, ami után titkon mind sovárgunk és miért lehet Önnek a LEGLELKESEBB csapata  ha ezt megadja nekik.

 

 • Könnyű módszer, amivel 10 perc alatt meghatározhatja mely szokások azok amelyek csak az idejét rabolják és 3 “agyafúrt” taktika, amivel egyik napról a másikra tudja őket kiiktatni

 

..és még több.  Sokkal több tudományon alapuló módszer, amit sehol máshol nem tudnak Önöknek megtanítani.  A legtöbb magyarországi tréner nagyszerű, viszont egészen más területre szakosodott. Van aki értékesítési guru, van aki motivátor, van aki segít az idejét menedzselni, de azt hogyan építse be a megszerzet tudást a szokásaiba ( így hasznosítva azt )  csak itt tudja megtanulni.  Az pedig MINDEN. ( Oké egy kicsit elfogult vagyok, de tényleg így hiszem 🙂

 

Ez a tréning cégek-vállalkozások munkatársainak készült.  6-7 órán keresztül zajlik. INTENZÍV és MASSZÍV.  Egy olyan tapasztalat, ami GARANTÁLTAN nyomot hagy az emberben.

 

Ha azon tűnődik, tényleg szüksége van-e erre , akkor szeretném néhány durva, de VALÓS statisztikával támogatni a döntését. Az igazság az, hogy az akaraterő.. a „csak csináld többet” nem igazán működik. Ha a rossz technológiát használjuk a szokások piszok nehezen változnak.  Talán hallotta már, hogy az újévi fogadalmak 92%-a az első hónapban elbukik. ..és bizonyára tudja, hogy 100 induló vállalkozásból mindössze 4 % éli túl az első 10 évet!   96%-uk egy éven belül befuccsol.  Apropó..  az a 4 % nem feltétlenül termel hasznot.. ..de ők legalább túlélték.  Mindennek persze összetett okai vannak, de ha valaki már sikerrel járt egy hozzánk hasonló termékkel, akkor bölcsebb dolog a saját szokásainkban keresni a hiányosságot és nem a piacot vagy a konkurenciát hibáztatni.

Önnek itt és MOST lehetősége van olyan szokásokra szert tenni, ami élete szakmai részét tekintve megad Önnek mindent, amiről valaha álmodott.  Komolyan.  Én remélem elég információt adtam Önnek ahhoz, hogy a LEGJOBB DÖNTÉST TUDJA meghozni.

A következő most a teendője:  Biztos vagyok benne, hogy Önnel kiváltság üzletet kötni.  Velem is az.  Mindennél jobban hiszem, hogy ez a tréning ÖRÖKRE és alapjaiban fogja megváltoztatni a cége mindennapjait.  Pontosabban azokét, akik komolyan veszik és nem ijednek meg sem tanulástól sem a munkától.  Odaadom Önnek azt a tudást, amivel képes lesz a változásokat végrehajtani.  Annyira könnyűvé teszem, amennyire az emberileg lehetséges.  ..de a munkát akkor is Önöknek kell elvégezniük.

A lenti telefonszámon tud jelentkezni a tréningre.  Amikor felhív megbeszéljük a részleteket és válaszolok a felmerülő kérdéseire.

Mindennél jobban hiszem, hogy bármelyik cég képes RADIKÁLIS NÖVEKEDÉSRE, ha a benne dolgozók szokásai ( akár csak egy kicsit is ) változnak, mert ezek felelősek a jelenlegi eredményeikért is.  Önnek itt és MOST lehetősége van ebbe az irányba elindulni.  Ezt a döntést viszont MOST kell meghoznia, mert akár tetszik akár nem, egy “kereszteződésben” áll.  Az egyik irányban a régi szokások által kitaposott nyomok vannak amelyek a már jól ismert helyre vezetnek.   A másik irányban viszont egy egészen ÚJ VILÁG.

Merre indul tovább  ?

Tóth József 

Személyes telefon: 06703124577

Ui:  Ne feledje.  Mindössze egy szokásra van…
Uui: Várom a jelentkezését.

Tóth József 

Személyes telefon: 06703124577