Teszt

Csendes Gyilkosaink: Tudatalatti Meggyőződések

Mi emberek érdekes lények vagyunk.  Megfogalmazzuk mit akarunk, mégis sokszor szemrebbenés nélkül folytatjuk ahogyan eddig…    ( érzem a fájdalmat )

Ha változtatni akarsz, de nem sikerül…  akkor jó eséllyel a tudatalattid tart vissza…  Elméd ezen része tele van olyan meggyőződésekkel, gondolkodási mintákkal amelyek nagy része gyermekkorodból származik és abszolút nincs összhangban a mostani céljaiddal!  A körülötted lévők szavai, hiedelmei, mozzanatai, korlátai, véleményei..  mint apró információ morzsák elraktározódtak ott és most úgy irányítanak téged, hogy észre sem veszed…

Lehet, hogy édesapád rosszul bánt anyukáddal.. ő pedig Neked panaszkodott..  “A férfiak csak kihasználnak. Nem becsülik a nőket. Előbb utóbb mind àtver és magadra hagy”

 

A sok ismétlés elültette a gondolatot az elmédben. Kialakult egy globális meggyőződés benned a férfiakról…

 

Nos, később mint minden más ember Te is párkapcsolatra vágysz..  lehetőséged is lenne..  tudod mit kellene tenned..   mégis szingli vagy!  Miért ?

Ha van egy fentihez hasonló meggyőződésed, akkor nem nehéz kitalálni…

Vágysz arra a párkapcsolatra, de tudod, hogy kihasználnak majd. Tudod, hogy nem becsülnek  és előbb utóbb elhagynak…

 

2 dolog történhet:

 

  1. Attól függően mennyire menekülsz ezektől a negatív érzésektől lehet, hogy örökre távol tartod magad a párkapcsolattól.
  2. A meggyőződésed ellenére is belevágsz, de hamarosan bekövetkezik… bevonzod amitől tartottál.

 

A meggyőződés érzelmeket szül..  ezeket sugárzod ki.  Azonnal vonzod a körülményeket amelyek leszállítják azokat az érzéseket amelyek harmóniában van a programozásoddal!

Amikor bekövetkezik nem is vagy meglepve.. Valahol számítottál rá!

Okolhatod a szüleidet. A férfiakat. A sorsot, vagy saját magadat…  Az igazi gondot a kondicionálásod  jelenti!

 

Az ember rájön, hogy amint megváltoztatja gondolatait a dolgokról és más emberekről, a dolgok és más emberek megváltoznak vele szemben. Radikálisan változtassuk meg gondolatainkat, és el fogunk képedni, milyen hatással lesz életünkre. Az ember nem azt vonzza, amit szeretne, hanem ami rá hasonlít. Az istenség, amely sorsunkat alakítja, mi vagyunk. Saját magunk.”

-James Allen

 

Csak a kapcsolatok területén vannak bénítő meggyőződései k ?  A-a.

Bárhol is legyél “megfertőzve” legközelebb megbeszéljük hogyan belezhetjük ki ezeket a férgeket örökre…

 

 

-TJ

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük